Cultuur

HAP RAV MKA SEH GGZ VVT
~|users~|font-awesome~|solid

Veilige en lerende cultuur

Een veelgehoorde kreet is een veilige en lerende cultuur die nodig is om echt te kunnen verbeteren. Maar waar te beginnen? En wellicht nog belangrijker, hoe dit vol te houden? AZEN ondersteunt u in dit proces op haar eigen unieke wijze. Wij hebben ervaring in- en kennis van de specifieke achtergrond van uw bedrijfs- of professie gebonden cultuur. Dankzij ons netwerk van experts bieden wij een maatwerktraject met gebruik van alle nodige bedrijfskundige, psychologische en communicatieve kennis.

Ook bieden wij de mogelijkheid tot een quickscan van uw organisatie, om te onderzoeken hoe uw organisatie ervoor staat als het om randvoorwaarden voor een lerende en veilige cultuur gaat.

    Onafhankelijk,

    met kennis van inhoud

     

    Wij bieden onafhankelijke ondersteuning met kennis van de inhoud. Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons geen afvinklijstjes. Wij werken alleen aan echte en duurzame oplossingen. Dit bereiken wij door goed te luisteren, 

    de vraag achter de vraag of het probleem achter het incident te zoeken. Vervolgens doorpakken door wél werkende barrières en verbetermaatregelen in de organisatie en werkomgeving te implementeren.