Cultuur

HAP RAV MKA SEH GGZ VVT

Veilige en lerende cultuur

Een veelgehoorde kreet is een veilige en lerende cultuur die nodig is om echt te kunnen verbeteren. Maar waar te beginnen? En wellicht nog belangrijker, hoe dit vol te houden? AZEN ondersteunt u in dit proces op haar eigen unieke wijze. Wij hebben ervaring in- en kennis van de specifieke achtergrond van uw bedrijfs- of professie gebonden cultuur.

Dankzij ons netwerk van experts bieden wij een maatwerktraject met gebruik van alle nodige bedrijfskundige, psychologische en communicatieve kennis

  • QuickScan van uw organisatie randvoorwaarden voor een lerende en veilige cultuur
  • Scholing veilige en lerende cultuur
  • Maatwerktraject veilige en lerende cultuur

Aan de hand van het LIZ model van Nivel maken wij een quickscan van de aanwezige en nog te verbeteren factoren die bijdragen aan een veilige cultuur (1 dag)

Kennis over kenmerken van een veilige en lerende cultuur. Toepassen en uitdragen van de kenngis binnen de organisatie, zodat er binnen de organisatie zichtbaar iets veranderd. (1 dag)

In samenspraak en vrijblijvend advies over een maatwerktraject.

Onafhankelijk,

met kennis van inhoud

 

Wij bieden onafhankelijke ondersteuning met kennis van de inhoud. Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons geen afvinklijstjes. Wij werken alleen aan echte en duurzame oplossingen. Dit bereiken wij door goed te luisteren, 

de vraag achter de vraag of het probleem achter het incident te zoeken. Vervolgens doorpakken door wél werkende barrières en verbetermaatregelen in de organisatie en werkomgeving te implementeren.